Ámbitos

Agència de comunicació en valors especialitzada en la creació de campanyes de comunicació amb finalitats participatives, educatives, de captació i de sensibilització cultural i social.

1
1
1

Què fem?

Posicionem als nostres clients en l’àmbit educatiu i social, no sols aportant-los valor i compromís, sinó també reforçant el seu vincle amb la societat en general.

Com ho fem?

Dissenyant i implementant campanyes de comunicació i projectes educatius que impliquen la comunitat global abordant grans temes que interessen a la nostra societat.

Què aconseguim?

Generant un impacte qualitatiu i quantitatiu que crea noves actituds, fomenta el canvi de comportaments i reforça el grau de proximitat entre l’empresa o la institució i la comunitat.

Àmbits d’actuació

Els nostres àmbits d’actuació es defineixen en funció del bé social que promouen.

Full equip

El teu projecte en les millors mans:

Marta

Comptes i estratègia

Jordi

Continguts i difusió

Fer

Creativitat i estratègia

Susana

Gestió de projectes

Som experts

Ens encarreguem de crear els projectes de manera integral, desenvolupant i materialitzant totes les aplicacions necessàries per a la seva implementació.

• Creació, generació i redacció de continguts.
• Gestió de continguts en xarxes socials (community management).
• Creació i gestió de campanyes de comunicació, sensibilització i captació online (Facebook Ads, Linkedin Ads, Google Ads).
• Conceptualització i disseny de processos gràfics.
• Disseny i desenvolupament web i aplicacions.
• Disseny i producció de vídeos, animacions gràfiques i accions multimèdia.

Assessoria telefònica

Tenim un espai on treballem en la captació i el seguiment telefònic de projectes mitjançant un equip d’assessors especialitzats.