Sí que ho sóc!

Avui ens hem fixat en aquesta campanya i com que ens ha agradat molt l’esmentem i la compartim. Els nens en són els protagonistes. Els efectes de les conseqüències de l’odi i els prejudicis sempre són més patents i dolorosos quan afecten els nens i per això moltes (potser massa) vegades se’n fa ús en el món de la comunicació, sempre amb l’honrosa finalitat de clavar una petita agulla en l’ànima de l’espectador.

En aquest cas l’agulla va dirigida a l’ànima dels polítics, en un moment en què sembla que no solament a Europa, sinó al món sencer, s’estiguin recuperant pràctiques i plantejaments racials que semblaven o haurien d’estar avui dia completament superats.

Us deixem amb aquesta peça que ha realitzat una agència de comunicació de Dinamarca per contestar a la declaració que es va fer el passat 9 de febrer al parlament d’aquest país, on es constatava “amb preocupació que avui dia existeixen zones a Dinamarca on el percentatge d’immigrants i persones descendents de països no occidentals supera el 50%. Des del punt de vista del Parlament, creiem que els danesos no haurien de ser minoria en urbanitzacions de Dinamarca”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/18/d447111817/htdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405