Informa a les teves amistats sobre aquesta proposta única

web

Ahir, camí de l’estudi, ens topem amb aquest anunci de carrer. Un gran exercici de síntesi que resumeix totes les condicions mínimes que qualsevol client avui dia li demanaria al seu web. Ens imaginem de seguida la conversa entre el possible client i el suposat programador web. Però segur que s’adaptarà i es veurà bé en tots els navegadors i dispositius? Sí, sí, serà completament responsive. Però podré posar i treure el que m’interessi? És clar!, textos, imatges, vídeos, carrets de compra, el que vulguis! I quant temps trigaràs? La tindré feta en 5 dies. Uauuuu! Però… quant em costarà? Te la deixaré, per ser tu, en… 395 euros!!!

Suposo que ja a hores d’ara ningú es creu que pot “donar confiança als seus clients” amb una web que costi 395 euros. Però per si un cas hi ha cap despistat que volti per aquí, l’avisem que millor que guardi aquests diners per les vacances de Setmana Santa i es faci el web en qualsevol de les moltes plataformes gratuïtes que estan a la seva disposició a Internet. De debò que ho agrairà.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/18/d447111817/htdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *