comodoslunas

Ámbitos té el plaer de presentar-vos el projecte de l’any! Hem escrit, il·lustrat, convertit a 3D i coordinat tot el procés editorial de la publicació de Como dos lunas llenas, una col·lecció de contes que apropa el públic infantil d’una forma didàctica a importants fenòmens relacionats amb la ciència de l’Astronomia.

Com es va formar el nostre sistema solar? Què és una aurora boreal? Quins són els misteris de la Lluna? De què estan fets els estels? Què és un meteorit? I un eclipsi? I un forat negre? Per què en ocasions es produeixen “pluges d’estels”? Dues partícules solars a la recerca d’una destinació única. Uns joves extraterrestres en una classe interespacial accidentada. Un audaç experiment per viatjar pel temps i l’espai. Un vell meteorit disposat a acabar amb la vida al nostre planeta.

Un estrany personatge que descobrirà a uns nois curiosos els secrets de la Lluna… Deu contes acompanyats amb més de 63 il·lustracions en 3D per gaudir d’una lectura amena i enriquidora, fent dels espectacles celestes domini de totes les mirades, i despertant la imaginació de grans i petits, així com les seves habilitats emprenedores.

Us deixem amb algunes fotos de l’interior del llibre:

comodoslunas1 comodoslunas2 comodoslunas3 comodoslunas4 comodoslunas5